KULTURA

Najbolje serije za uvod u jesensku tv shemu

Na Pickbox NOW stižu dvije nove serije idealne za jesensku tv shemu!

Svim ljubiteljima kriminalističkog žanra toplo preporučujemo svježu britansku kriminalističku seriju Inspektorica Ray te šarmantnu talijansku kriminalističku humorističnu seriju Ubojstva u baru Lume. Evo što sve trebate znati o kremi europskih serijskih noviteta na Pickbox NOW!

Šarmantna talijanska serija Ubojstva u baru Lume (Murders at BarLume)

Ubojstva u baru Lume šarmantna je talijanska serija kreatora Inspektora Montalbana. Adaptirana prema romanima Marca Malvaldija, radnja serije odvija se u Pineti, prekrasnom toskanskom primorskom selu. U središtu priče je Massimo Viviani, čovjek koji dobiva na lutriji, kupuje bar na moru i sanja o lagodnom životu. Ali ništa se ne događa po planu!

DI Ray (2)
DI Ray

Tople, duhovite priče uključuju zločine, detektive i zbor mudrih staraca koji sjede ispred bara Lume i iznose svoje mišljenje svakomu tko želi slušati. Pametna talijanska kriminalistička drama uključuje izvrsnu glumačku postavu na čelu s Filippom Timijem u ulozi Massima.

DI Ray (1)
DI Ray

Humoristična kriminalistička dramska serija idealna je za laganu, veselu zabavu i sastoji se od sveukupno 18 epizoda smještenih u šarmantnu zajednicu na plaži. Svi razni kriminalci izvedeni su pred lice pravde, svaki na drukčiji način. U seriji uživajte odmah jer je već stigla na streaming-servis!

Britanska serija Inspektorica Ray (DI Ray)

Nova britanska policijska serija pravo je osvježenje na kriminalističkoj sceni! Seriju je kreirala i napisala scenaristica i glumica Maya Sondhi, a producirao poznati producent Jed Mercurio.

Rachita Ray policijska je detektivka koju glumi britansko-američka glumica indijskog podrijetla Parminder Nagra. Ray radi u fiktivnoj policiji sa sjedištem u Birminghamu. Ona je pametna, drska i tvrda, i upravo je dobila promaknuće. Ray preuzima slučaj koji je prisiljava da se suoči s osobnim problemima. Sa svježom perspektivom, ova serija donosi zanimljivu priču koja će oduševiti gledatelje.

Murders at BarLume (1)
Murders at BarLume

Ova je britanska serija dojmljiva, kompleksna, duboka i odmah kreće u akciju. Gluma je izvrsna, a glumica Parminder Nagra briljira u glavnoj ulozi. Glumačku postavu također čine Gemma Whelan i Jamie Bamber. U seriji uživajte već ovog vikenda jer na streaming-servis stiže 8. rujna!

Murders at BarLume (2)
Murders at BarLume
Murders at BarLume
Murders at BarLume

#prostorslobode

Fotografije: Pickbox

#Pickbox, #serija, #tv