GASTRO

U Rijeci se otvara novi wine bistro!

U Rijeci se otvara novo mjesto s odličnim izborom vina. Naime, Deni Srdoč, chef Neba u Hiltonu otvara restoran wine bistro Hidden.

U Rijeci se otvara novo mjesto s odličnim izborom vina. Naime, Deni Srdoč, chef Neba u Hiltonu otvara restoran wine bistro Hidden na adresi Andrije Medulića 8 u Rijeci. Službeno otvorenje najavljeno je za 14. travnja 2023. u 17 sati.

“Hidden je wine bistro Denija Srdoča. Naša strast su vina koju želimo kroz našu vinsku kartu podjeliti s vama. Na našoj vinskoj karti pronaći ćete boce iz svih svjetskih glavnih vinskih regija. Nuditi ćemo spoj najboljih i “skrivenih” dragulja hrvatskih vina, odlicna vina iz najpoznatijih vinskih zemalja poput Francuske, Italije i Španjolske, i vina iz nekih nama dalekih zemalja poput Novog Zelanda, Australije i SAD-a. Hrana je bazirana na zero waste i farm to table konceptu što znači da radimo na potpunoj iskorištenosti namirnica te povezanosti sa malenim lokalnim OPG-ovima. Sezonskim mijenjanjem jela pratimo prirodu i time nudimo uvijek ono najbolje što nam ona nudi.” – navodi se u službenom opisu novog bistroa.

Rezervirati stol možete na broj 051 424854, e-mail info@hiddenwinebistro.com ili putem Instagram profila @hidden.winebistro.

#prostorslobode

Izvor: teklic.hr

Fotografije: Unsplash

#gastro, #Rijeka, #vino