NEON TV

R+: Sistematski pregled | MENOPAUZA

Menopauza je period života koji mnoge žene doživljavaju u najmanju ruku neugodnim – i fizički i psihički. Od hormonalnih promjena koje mogu izazvati fizičke tegobe, do mentalnog suočavanja s gubitkom plodnosti, starenjem i svojevrsnom stigmatizacijom u društvu, sve to čini menopauzu važnim dijelom života žene. Kako to što bolje i kvalitetnije pripremiti na menopauzu, te prolaziti kroz nju uz očuvanje zdravstvene i mentalne kvalitete života, u Sistematskom pregledu govore liječnice specijalistice ginekologije dr. Snježana Škrablin i dr. Biljana Živaljević, te psihologinja Nermina Vehabović Rudež.

Link na live stream dolazi uskoro ovdje!

Sistematski pregled uživo se emitira na FB platformama Aljazeere Balkans i R+, utorkom od 19 sati.

“Sistematski pregled” projekt je Al Jazeere Balkans i platforme Rplus. Emitira se uživo na Facebook stranicama Al Jazeera i Rplus svakog utorka u 19 sati, a teme su vezane uz zdravlje i očuvanje zdravlja, u kontekstu korona krize – s kakvim se problemima sreću kronični bolesnici kojima je otežan pristup zdravstvenoj pomoći, što kad se liječnika ne može dobiti na telefon, kakve posljedice na zdravlje općenito nas očekuju, kako pomoći sam sebi i u kolikoj to mjeri možemo u okolnostima pandemiji i drugih nepogoda, samo su neka pitanja na koja ćemo pokušati pronaći odgovore.

Emisiju uživo pratite na Facebook stranicama Al Jazeera Balkans (https://web.facebook.com/AJBalkans ) i Rplus (https://web.facebook.com/rplus.video) platforme u utorak, 23. veljače u 19 sati.

rplus #rplusvideo #prostorslobode #placeoffreedom

#društvo, #Sistematski pregled