KULTURA

Više od 10 premijera filmova i serija koji će na tv-u obilježiti jesen

Streaming servis Pickbox NOW i televizijski kanal Pickbox TV predstavili su brojne nove sadržaje koji će zaintrigirati publiku ove jeseni.

Neon
15.09.2023.

Tijekom opuštenog druženja s partnerima i predstavnicima medija otkriveni su brojni novi naslovi koji prvo stižu na Pickbox NOW, a zatim i na Pickbox TV. Ujedno je predstavljen redizajn Smart TV aplikacije.

Naslovi koji će obilježiti nadolazeću jesen su:

Naopako (Upright) –dvije sezone britke crne komedije o dvama autsajderima koje je sudbina odvela na putovanje života. Riječ je o pravom dragulju za maratonsko gledanje čija je zvijezda Tim Minchin ujedno i izvršni producent, scenarist ali i skladatelj soundtracka.

Upright Season 2 Trailer [2022] Milly Alcock, Tim Minchin

Voli me (Love Me) – druga sezona serije o obitelji, ljubavnim odnosima i prijateljstvu. Ovaj neočekivani ljubavni hit godine dirljiva je drama o ljubavi i gubitku.

Doktor Thorne (Doctor Thorne) – povijesna miniserija o raskoši, spletkama i ljubavnim trokutima u visokom društvu. Dolazi od kreatora hit-serije Downton Abbey.

Trik nestajanja (The Vanishing Act) – miniserija o bogatstvu, prijevari i nestanku. U fokusu je prevarantica čiji je slučaj i danas obavijen tajnama i teorijama zavjere.

Glava (The Head) – dvije sezone prožete neobjašnjivim misterijima i jezivim tajnama na misterioznoj Antarktici. Ugledni Variety ovaj je punokrvni triler prozvao jednom od najboljih međunarodnih serija godine.

Tijekom jeseni gledatelji će moći uživati i u paketu brojnih novih holivudskih filmova s poznatim licima u glavnim ulogama. Također, posebna Viaplay Selectova ponuda proširit će se s pet novih skandinavskih serija Zovi me tata (Call me Dad), Arhitektica (The Arhitect), Kraj ljeta (End of Summer), Furija (Furia) i Ulica u kojoj živim (The Street Where I Live).

Happy Valley | Official Trailer [HD] | Netflix

Pod krilaticom Streamaj više, plaćaj manje, Pickbox NOW od 2014. godine pruža filmove i serije europske i holivudske produkcije, kao što su BBC, Fremantle, ITV, Lionsgate, Studiocanal, Mediapro, Viaplay i slični. Neki od najpopularnijih naslova su Dolina sreće (Happy Valley), ujedno dobitnica nagrade BAFTA za najbolju dramsku seriju i Špijunski ured (The Bureau) koji je najstariji francuski dnevni list Le Figaro prozvao najboljom francuskom serijom u povijesti, a New York Times proglasio trećom najboljom međunarodnom serijom posljednjeg desetljeća. Na Pickbox NOW dostupan je i Izlaz (Exit), provokativna skandinavska serija bazirana na istinitim pričama superbogatih financijaša iz Osla kao i Slučaj podmornice Vigil (Vigil) koji je oborio rekorde gledanosti u Velikoj Britaniji.

Prvi streaming servis u Hrvatskoj i regiji pruža lokalizirane naslove i trailere za publiku diljem sedam zemalja, a blisko ga prati Pickbox TV. Jedan od najgledanijih filmskih pay-TV kanala u regiji orijentiran je na kvalitetnu obiteljsku zabavu, a prikazuje dio ponude koja se može pronaći na Pickbox NOW.

#prostorslobode

Fotografije: still iz serije

#film, #Pickbox, #serija