GASTRO

Orijent je otvorio slastičarnicu u Novom Zagrebu

Novi Zagreb dobio je sjajnu slatku lokaciju gdje ćete moći uživati u okusima kolača, torti i sladoleda karakterističnim baš za Orijent; poputt medovika, bohem kocki, Esterházy torte, Jelačić šnita, Doboš torte, Sacher torte...

Kultna zagrebačka slastičarnica Orijent je nakon zatvaranja franšize u Petrinjskoj 2 otvorila novu lokciju u Novom Zagrebu, u Sigetu, u Froudeovoj ulici 1. Radno vrijeme nove Orijent lokacije je od ponedjeljka do subote, od 8 do 21 sat, dok su nedjeljom otvoreni od 10 do 20 sati. U Maksimirskoj 34 lokal se od ponedjeljka do subote otvara od 8:30 sati.

Nakon što je La Turka prešla Savu i otvorila svoj lokal u Avenue Mallu, Novi Zagreb, prvenstveno Siget dobiva drugu sjajnu slatku lokaciju gdje ćete moći uživati u okusima kolača, torti i sladoleda karakterističnim baš za ovu slastičarnicu; popiut medovik, bohem kocki, Esterházy torte, Jelačić šnita, Doboš torte, Sacher torte… A svi znamo zašto je Orijent sladoled sada već legendaran, samo se nadamo da će se i u Sigetu, kao i u Maksimiru, zadnji dan sladoleda u sezoni slaviti s besplatnim “all you can eat” potezom Orijenta!

#prostorslobode

Fotografije: Orijent

#gastro, #gastronomija