DRUŠTVO

Odličan novi i kreativan gastro projekt! | A’e SUPERFOOD


A’e SUPERFOOD
 je novi projekt iza kojeg stoji ekipa jednog od omiljenih zagrebačkih barova – A’e!

A’e u Radićevoj ulici u Zagrebu prava je botanička oaza, jedino mjesto na Gornjem gradu koje ima i svoj vrt!
A’e u Sigetu u je mnogo više od kvartovskog kafića – to je mjesto gdje je sve počelo, mnogima je to njihov Cheers, dok ga drugi tek otkrivaju kao jednu od ugostiteljskih znamenitosti Novog Zagreba. A’e je oduvijek njegovao domaću ponudu; od domaćeg vina, craft pive, domaće rakije i likeri, domaćih žestokih pića pa do korištenja i konzumiranja biljnih i jestivih ukrasa za razna pića od domaćih proizvođača, OPG-ova…

Ideja o nadopuni ponude A’e barova nastala je iz osluškivanja komentara i sugestija naših gostiju, kolega ugostitelja, OPG-ova, partnera i kroz dugogodišnje praćenje domaćeg i stranog tržišta.

Pokretanjem A’e SUPERFOODa želi se bogatstvom šarenih plodova našeg podneblja doprinijeti podizanju standarda prehrane i ugostiteljske gastro ponude. Novost je i ponuda specialty coffee kao pametan dodatak A’e SUPERFOOD ponudi. Kava je mnogima gorivo za rad, a A’e SUPERFOOD nudit će samo najbolju i probranu specialty coffee. Jedan od ciljeva je da kad čujete ili pročitate A’e SUPERFOOD instantno pomislite na sve ono najbolje što nam priroda daje; mrkva, peršin, špinat, brokula, cikla, avokado, brusnica, aswangada, cikorija, celer, naranča, limeta, borovnica, kvinoja, zob, jagoda, ribiz, repa, ječam, lješnjak… popis zapravo nema kraja! A sve ćete naći, kušati i uživati u A’e SUPERFOOD obrocima uz najdraža pića A’e barova!

Prošla godina bila je izazovna svima, pa i A’e ekipi… Financijski minusi koji su barovi generirali broje se u iznosima od šest znamenki, i to onim većima! Oni jako osjećaju posljedice tzv. lockdowna i zagrebačkog potresa te su se odlučili na ovaj ambiciozan korak i unaprijeđene poslovanja jer i sama struka kaže da uravnotežena prehrana i briga o tijelu i zdravlju pomaže u borbi s izazovima koji su sada pred sve nas stavljeni!

Superhrana pomaže u očuvanju zdravlja i wellnessa, a njima je u planu ostvariti sedam porcija voća i povrća na dan kao minimalnu dnevnu količinu potrebnu za zaštitu ljudskog tijela.

Svaki uplaćeni iznos pomaže u ostvarenju cilja – pokretanju i početnom održavanju A’e SUPERFOODa, a po ostvarenju cilja one koji su sudjelovali u kampanji čekaju posebni darovi! Njihova vreća čuda sadrži pozivnice za party godine, 1+1 kombinacije, joker pola-pola opcije, a tu su i Breakfast dream, Brunch delight i jedinstven A’e Xperience! (vidi više pod perks)

Biti sit ne znači biti dobro nahranjen! A’e SUPERFOOD će dobro nahraniti i dati dovoljno energije za sve izazove ispred nas, a pritom ćemo se i dobro zabaviti!

#rplus #rplusvideo #prostorslobode #placeoffreedom

Foto: Marija Laća za Journal.hr

A'e SUPERFOOD (crowd funding campaign video)
#društvo