DRUŠTVO

Podržite projekt “Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama”!

Velika prijateljica udruge žena oboljelih i liječenih od raka "Nismo same" je i Mirela Remi Priselac, pjevačica grupe Elemental.

Neon
27.07.2023.

Velika prijateljica udruge žena oboljelih i liječenih od raka “Nismo same” je i Mirela Remi Priselac, pjevačica grupe Elemental. Podržala je njihov rad i kampanju projekta “Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama” s videom podrške.

Nismo same

“Moja poruka ženama ne razlikuje se od one koje šaljem kroz svoje pjesme, a glavni hastag je snaga. Ključ je u toj snazi, a kad smo same sa sobom ključ je u nježnosti prema sebi.” – kazala je Remi u videu koji je snimila za udrugu. Remi je u videu i pjevala njihovu “himnu”, poslušajte je.
Video je snimljen u sklopu projekta “Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama” koji je u cijelosti financiran bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda.

Mirela Priselac Remi / Nisi sama - educiraj se uz zdravu kavu s nama

U sklopu EU projekta Nismo same “Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama” 12. srpnja održan je okrugli stol na temu „Kako povećati odaziv na nacionalne preventivne programe?“ o čemu su govorili renomirani stručnjaci: dr. sc. Tomislav Benjak, dr. med., voditelj Odjela za zaštitu zdravlja vulnerabilnih skupina HZJZ-a; akademik Miroslav Samaržija, koordinator NPP-a za rak pluća; Andrea Šupe Parun, dr. med., koordinatorica NPP-a za rak dojke; dr. sc. Neven Ljubičić, dr. med., koordinator NPP-a za rak debelog crijeva i Miodrag Beneš, dr. med., koordinator NPP-a za rak vrata maternice.

Okrugli stol je moderirao Ivica Belina, predsjednik Koalicije udruga u zdravstvu, a video linkom uključila se i Alenka Borovčak-Lovrenc, dr. med., spec. radiologije u Općoj bolnici Virovitica.

Udrugu uvijek možete podržati klikom na link.

#prostorslobode

Fotografija: screenshot

#društvo, #humanitarna akcija, #Nisi sama – ideš s nama!