KULTURA

Na Tvrđavu sv. Mihovila stiže Benjamin Clementine!

Benjamin Clementine, jedan od najoriginalnijih glazbenika svoje generacije, osebujni britanski glazbenik, pjesnik i glumac, nastupit će na Tvrđavi sv. Mihovila u utorak 15. kolovoza.

Neon
14.08.2023.

Benjamin Clementine, jedan od najoriginalnijih glazbenika svoje generacije, osebujni britanski glazbenik, pjesnik i glumac, nastupit će na Tvrđavi sv. Mihovila u utorak 15. kolovoza. Celmentineu će se na pozornici pridružiti talentirani šibenski gudači i gudačiceLucija Stanojević i Lana Plančić na violinama, Lovre Tunuković i Nina Lucia Perina na violončelima te Zagrepčanka Dora Šimunić na violi.

Benjamin Clementine

Clementineova glazba, koju karakterizira kombiniranje klasike i popa, iscrtana maestralnim klavirskim potezima na kojima gradi pjesme praćena iznimno upečatljivim tenorom, nerijetko i glazbene kritičare ostavi bez riječi, dok ništa manje osebujni nisu ni njegovi live nastupi. Glazbenik je, naime, poznat po tome što nastupa bosonog.

Benjamin Clementine - Portraits Of Lovelustreman (Part 1)

Koncert počinje u utorak u 21 sat, a ulaznica ima još! Dostupne su u sustavu Eventim i u City pointu Tvrđave kulture Šibenik.

#prostorslobode

Fotografije: promo

#glazba, #Tvrđava sv. Mihovila