KULTURA

Od danas možete gledati 2. sezonu avanturističke serije “Fantastic Friends”

Premijera druge sezone avanturističke reality serije "Magični prijatelji" ("Fantastic Friends") s Jamesom i Oliverom Phelpsom je danas, 9. kolovoza!

Premijera druge sezone avanturističke reality serije “Magični prijatelji” (“Fantastic Friends”) s Jamesom i Oliverom Phelpsom, najpoznatijim po ulogama blizanaca  Freda i Georgea u filmovima o Harryju Potteru je danas, 9. kolovoza na HBO Max streaming platformi.

Fantastic Friends

James i Oliver Phelps, najpoznatiji kao neponovljivi blizanci Weasley iz filmova o Harryju Potteru, pozivaju nas na pustolovinu u kojoj susreću fascinantne goste, istražuju očaravajuća mjesta i prihvaćaju fenomenalne izazove. Gosti koji će se pojaviti u drugoj sezoni su Corey Mylchreest, Matthew Lewis, Alfie Allen, Mark Williams, Alfred Enoch, Genesis Rodriguez, Natalia Tena i Stanislav Yanevski.

Snimljeno na nevjerojatnim lokacijama uključujući Tursku, švicarske Alpe, Singapur, Australiju, Floridu u SAD-u, Čile i Patagoniju, „Magični prijatelji“ prikazuju blizance i njihove posebne goste kako se upuštaju u adrenalinske i uzbudljive avanture kao što su penjanje po ledu, vožnja motornim sanjkama i lov na duhove.

Magični prijatelji - 2. sezona | Trailer | HBO Max | HR

„Serija „Magični prijatelji“ je Oliverova zamisao. Ali smo odmah uvidjeli da naši prijatelji, koji su nam se pridružili u prvoj sezoni, u potpunosti stoje iza toga. Oduvijek smo željeli i njihov doprinos aktivnostima i mjestima na koja smo išli. Rano sam naučio da raditi nešto što vaši prijatelji žele, a ne nužno vi, ispadne mnogo zabavnije, iako to niste očekivali. Sada svima pričam da kada putujete, napravite nešto što inače ne biste. Rad s našim prijateljima, koji su sjajna ekipa, i s mojim bratom postao je još posebniji uz ljubazne riječi koje su mnogi koji su već vidjeli seriju, podijelili s nama“, rekao je James Phelps.

Fantastic Friends 004

Corey Mylchreest je izjavio, „Rad na drugoj sezoni serije „Magični prijatelji“ bio je uistinu najzabavniji događaj cijele godine, čista ludnica! Budući da nikad prije nisam bio u Australiji, bilo je više nego dovoljno jednostavno putovati okolo i vidjeti tu zemlju. Budući da sam obožavatelj Pottera, učiniti to sa svoja dva idola iz perioda odrastanja je kao ispunjenje snova.“

Oliver Phelps komentira, „Već dugo putovanje predstavlja naše zadovoljstvo i strast. Mogućnost rada na seriji „Magični prijatelji“ je bilo brilijantno iskustvo. Istraživanje svijeta sa svojim bratom i prijateljima…to je savršena kombinacija. Jedna stvar koju smo željeli je da publika osjeti kao da su oni s nama na putovanju. Željeli smo pokazati ne samo lijepe trenutke putovanja, već i one manje privlačne – rano buđenje, duge dane, mogućnost gubljenja – sve to možete vidjeti u seriji.“

Fantastic Friends 003

Producent Daniel Sharp kaže: „Bilo je jako uzbudljivo provoditi vrijeme s Jamesom, Oliverom i njihovim prijateljima, promatrati ih dok otkrivaju za što su sve sposobni, koliko god zastrašujuće to bilo, i kako se odlično zabavljaju u tom procesu. Naš cilj je uvijek bio napraviti opuštenu i originalnu, nefikcijsku seriju koja bi pomogla našim gledateljima vidjeti čuda svijeta i radost putovanja, a mi smo upravo to i napravili. Raditi zajedno s Off The Frence, HBO, The CW i mnogim drugima bilo je pravo zadovoljstvo, i uzbuđeni smo zbog ove druge sezone od osam epizoda.“

Producenti „Magičnih prijatelja“ su Daniel Sharp i Agata Pieczynska, a izvršni producenti su James Phelps, Oliver Phelps, Martin Blencowe i Daniel Sharp.

Fantastic Friends 008

#prostorslobode

Fotografije: stillovi iz serije

#serija, #tv