KULTURA

Linda Hamilton pridružuje se novoj sezoni “Stranger Things”

Lindu Hamilton je na događanju najavila isto tako velika holivudska zvijezda, Terminator glavom i bradom; Arnold Schwarzenegger!

Neon
20.06.2023.

Ljeto ne bi bilo potpuno da večeri ne provodimo uz sada već kultnu seriju “Stranger Things”! Na Netflixovom događanju Tudum otkriveno je da se glumačkoj postavi pridružuje Linda Hamilton, ikona holivudskog filma 1980-ih,  Sarah Connor u Terminatoru; jedna od najvažnijih i najvećih akcijskih ženskih uloga ikada!

Linda Hamilton u Stranger Things

Lindu Hamilton je na događanju najavila isto tako velika holivudska zvijezda, a tko bi bio bolji u tome nego Terminator glavom i bradom; Arnold Schwarzenegger! Malo je reći da je publika pala u afan, podivljala, pala u stanje euforije! Najavio ju je riječima: “I’m excited that I can announce that my old friend, a fantastic actress, a badass, is joining the Netflix family in one of my favorite shows.”

Više detalja nisu otkrili, no ovakve velike i fantastične vijesti je i dobro otkrivati u dozama, čisto da obožavateljima serije, filma, Linde, Arnieja bude dobro. A ljeto će, izgleda, biti odlično! Pogledajte kako je izgledalo predstavljanje.

Stranger Things 5 Casting Announcement | Netflix

#prostorslobode

Fotografija: still iz filma Terminator

#serija, #Stranger Things