KULTURA

Nakon Kurta Cobaina i Josipe Lisac, središnja figura kalendara za 2024. je glazbena ikona i genij David Bowie

Prva hrvatska glazbena knjižara Rockmark predstavlja novo izdanje sada već tradicionalnog Kulturnog kalendara, ovog puta za 2024. godinu!

Neon
03.11.2023.

David Bowie

Treći je ovo Kulturni kalendar, a nakon Kurta Cobaina i Josipe Lisac, ovom prilikom središnja figura je David Bowie, kojeg je za kalendar ilustrirao Krešimir Golubić (Leon GSK).

Novi kalendar je osvježen i nadopunjen novim rođendanima stvarnih i fiktivnih velikanki i velikana, koji nam svaki dan u godini čine još ljepšim. Dodane su i nove ikonice koje podsjećaju na bitne datume, obljetnice i proslave u godini, a kako je 2024. prijestupna – neka imena nemamo priliku vidjeti tako često.

Svi fanovi glazbe, filma i kulture općenito, pa čak i sporta, na ovaj način imaju prigodu prisjetiti se rođendana svojih miljenika i uzora iz širokog spektra umjetnosti, budući da Kulturni kalendar donosi pregled rođendana imena kao što su Clint Eastwood, Taylor Swift, Jimi Hendrix, Bob Dylan, Frida Kahlo te Dino Dvornik, Neno Belan, Arsen Dedić, Dražen Petrović, Hiljson Mandela, Dino Merlin…kao i rođendane fiktivnih heroja, poput Barbie, Supermana, Harryja Pottera ili Shreka.

Zavirite u Kulturni kalendar 2024. i otkrijte kako rođendane na isti dan dijele imena poput Robbiea Williamsa i Matt Berningera iz The Nationala, kao i Davor Gobac, Šajeta i Bojana Gregorić. Kalendar je dostupan u prodaji u Rockmarku u Zagrebu ili online putem webshopa knjižare.

Kulturni_Kalendar_2024

#prostorslobode

Fotografije: Rockmark

#glazba, #Rockmark