KULTURA

Jessie Buckley, Riz Ahmed i Jeremy Allen White u ljubavnoj drami

Da postoji inovativni test koji dokazuje jeste li vi i vaš partner zaljubljeni, biste li ga napravili?

Neon
30.09.2023.

Fingernails

Redatelj Christos Nikou donosi “Fingernails”, razigranu meditaciju o ljubavi s Jessie Buckley, Riz Ahmedom i Jeremyjem Allenom Whiteom u glavnim ulogama. Film ide u kinodistribuciju i na streamere od 3. studenog.

Anna (Jessie Buckley) i Ryan (Jeremy Allen White) pronašli su pravu ljubav. To je dokazala kontroverzna nova tehnologija. Postoji samo jedan problem: Anna još uvijek nije sigurna. Zatim preuzima posao na institutu za testiranje ljubavi i upoznaje Amira (Rez Ahmed).

“Fingernails” je drugi dugometražni i prvi film na engleskom jeziku vizionarskog redatelja, pisca i producenta Christosa Nikoua, čiji je redateljski debi bio kritički hvaljeni film “Jabuke”.

“Fingernails” su napisali Nikou, Stavros Raptis i Sam Steiner. Osim Nikoua, “Fingernails” produciraju Cate Blanchett, Andrew Upton i Coco Francini za Dirty Films te Lucas Wiesendanger za FilmNation Entertainment. Izvršni producenti filma su Glen Basner, Milan Popelka i Alison Cohen iz FilmNation Entertainmenta, uz Ashley Fox, Kevina Laffertyja i Jeromea Duboza.

Fingernails — Official Trailer | Apple TV+

#prostorslobode

Fotografije: stillovi iz filma

#film