KULTURA

“Irma Vep” | Mini serija s Alicijom Vikander u glavnoj ulozi

Mira je američka filmska zvijezda koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u remakeu francuskog klasika nijemog filma “Les Vampires”

Nova HBO serija „Irma Vep“ (Irma Vep), s oskarovkom Alicijom Vikander u glavnoj ulozi, imala je premijeru 7. lipnja na HBO Max streaming platformi, i ako ju do sada niste stigli pogledati, sada je krajnje vrijeme da krenete.

Mira je američka filmska zvijezda razočarana svojom karijerom i nedavnim prekidom koja dolazi u Francusku kako bi glumila Irmu Vep u remakeu francuskog klasika nijemog filma “Les Vampires”. Dok snima jezivi kriminalistički triler, Mira se muči dok se razlike između nje i lika koji glumi počinju zamagljivati i pretapati. Serija „Irma Vep“ otkriva nam neizvjestan teren na granici fikcije i stvarnosti, umjetnosti i autentičnosti, umjetnosti i života.

Autor, scenarist i režiser serije je francuski filmaš Olivier Assayas, a temelji se na njegovom istoimenom filmu iz 1996. godine. Uz Aliciu Vikander, u seriji glume Vincent Macaigne, Jeanne Balibar, Devon Ross, Lars Eidinger, Vincent Lacoste, Nora Hamzawi, Adria Arjona, Carrie Brownstein, Tom Sturridge, Byron Bowers, Fala Chen, Hippolyte Girardot, Alex Descas i Antoine Reinartz. Izvršni producenti su Olivier Assayas, Alicia Vikander, Sylvie Barthet, Daniel Delume, Ravi Nandan, Hallie Sekoff, Kevin Turen, Stuart Manashil, Sam Levinson i Ashley Levinson.

#rplus #prostorslobode

Foto: HBO Max

Irma Vep | Teaser | HBO Max I CR
#HBO, #Irma Vep