KULTURA

Henry Rollins | Good To See You turneja u Zagrebu

Spoken word turneja “Good To See You” ikone nezavisne scene i američke alter glazbe Henry Rollinsa, dolazi u Zagreb u Tvornicu kulture 8.2.2023.

Ikona nezavisne scene i jedna od najcjenjenijih figura američke alter glazbe, legenardni Henry Rollins, dolazi u Zagreb u sklopu svoje spoken word turneje “Good To See You”, u Tvornicu kulture 8. veljače 2023.

Glazbeno najpoznatiji kao član skupina Black Flag i Rollins Band, no jednako cijenjen i kao pisac, glumac i spoken word artist, Rollins iza sebe ima više od 30 knjiga, gomilu albuma, filmova, glazbenih DVD izdanja i emisija koje je uređivao i vodio.

Dobitnik je Grammya u kategoriji “Best Spoken Word Album”, kao i Novinarske nagradne Južne Kalifornije, a posljednje desetljeće uživo najviše nastupa sa svojim spoken word konceptom kojim puni kazališta i koncertne dvorane diljem svijeta.
U opisivanju Rollinsa nameće se mnoštvo etiketa, od komičara, provokatora, do punk rock ikone, glumca, motivacijskog govornika i autora. Njegovi nastupi su entuzijastični i angažirani, a ima puno za ispričati.

U Zagrebu će nastupiti u, za tu priliku, posebno prilagođenoj Tvornici kulture, u limitiranom kapacitetu sa svega 500 dostupnih sjedala. Ulaznice po cijeni od 230 kn (30,54 eur) u prodaju idu u četvrtak 3. studenogu 10:00h, a ostane li ih cijena će na dan nastupa iznositi 260 kn (34,52 eur).
Prodajna mjesta su Dirty old shop, Rockmark, sva Eventimova fizička prodajna mjesta i online na www.eventim.hr.

#rplus #prostorslobode

Foto: promo

#glazba, #Good To See You Tour, #Henry Rollins