GASTRO

Gasi se Slatka Tvornica Medenko!

Na žalost, omiljeni craft/artisan sladoled sada se više neće proizvoditi. Na društvenim mrežama su objavili statuse oproštaja koji prenosimo u cjelosti...

Medena priča o Medenku započinje u pitoresknom Samoboru gdje je vlasnica Ivana Baković otvorila prvu slastičarnicu. Iz male prodavaonice sladolede živih boja koja je uz to pet friendly, Medenko se brendirao kao statement sladoled za kojim postoji potražnja diljem Hrvatske. Bez umjetnih aroma, bojila i konzervansa te u potpunosti načinjeni od izvornog mlijeka i vrhnja, sladoledi Medenko su idealna, ne samo ljetna, nego i zimska slastica.

Na žalost, omiljeni craft/artisan sladoled sada se više neće proizvoditi. Na društvenim mrežama su objavili statuse oproštaja koji prenosimo u cjelosti:

“Dragi kupci, prijatelji, kolege i suradnici, obavještavamo Vas da smo teška srca donijeli odluku o prestanku proizvodnje sladoleda. U poplavi emocija, jedino suvislo što možemo reći je HVALA! Hvala Vam što ste sve ove godine podržavali naš rad, što ste nam omogućili da kvalitetno i pošteno radimo posao koji volimo. Iako nismo pronašli nikoga tko bi nastavio našim putem, odlazimo ponosni na proizvod koji smo stvorili i koji nam je donio toliko lijepih komentara, susreta i prijateljstava. Želimo Vam svako dobro i šaljemo svima jedan veliki zagrljaj. HVALA! HVALA! HVALA!”

#prostorslobode

Fotografije: Slatka Tvornica Medenko

#gastro, #gastronomija