KULTURA

Ekskluzivna ponoćna prodaja i slušanje novog QOTSA albuma

Riječki Dallas Music Shop i zagrebački Pločnik u noći s četvrtka na petak (15./16.06.) bit će dijelom globalnog eventa – #qotsamidnightclub.

Riječki Dallas Music Shop i zagrebački Pločnik u noći s četvrtka na petak (15./16.06.) bit će dijelom globalnog eventa – #qotsamidnightclub na kojem će fanovi prvi put moći čuti cijeli album, kupiti jedno od četiri vinilna izdanja u crvenoj, srebrnoj, plavoj, zelenoj i standarnoj crnoj boji po povoljnijim promotivnim cijenama, kao i super ekskluzivno limitirano izdanje albuma koje je dostupno samo na nekom od ovih evenata.

Queens of the Stone Age

Iščekivani album “In Times New Roman” na svim digitalnim servisima bit će objavljen u petak 16.06. via Matador Records (Beggars Group), a noć prije, Zagreb i Rijeka će biti među 23 grada diljem svijeta u kojima će biti organiziran #qotsamidnightclub. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku i u četvrtak 15.06. od 23:00 svakako budite u Pločniku (Međimurska 21) i DMS-u (Splitska 2a)!

Crvenisrebrniplavi i zeleni LP moći ćete kupiti po cijeni od 42 €, standarni crni po 40 €, a ploče su od danas (12.06.) dostupne i za prednarudžbu na prodaja@dallas.hr. Ista završava u ponedjeljak 19.06., a na cijene ploča dodaje se i trošak poštarine.

qotsamidnightclub

Ulaz na promocije je slobodan, druženje u dobrom društvu i uz dobru glazbu zagarantirano, i svi ste pozvani sudjelovati u ovom neponovljivom događanju, kad će i sva ostala Beggars izdanja biti na popustu od 10%.

#prostorslobode

Fotografije: promo

#glazba, #Queens of the Stone Age