KULTURA

Danas je počeo festival Graffiti na Gradele!

Svi koji su ikada posjetili festival Graffiti na Gradele znaju da je dnevni program glavni as u rukavu ovog festivala.

Neon
26.07.2023.

Danas je počelo novo izdanje omiljenog ljetnog festivala Graffiti na Gradele. Vidam Sobekcis, Endo, Mosk, Tea Jurišić, Casino, Royal, Rakun, Senk, Chez 186 I Sarme zaduženi su za oslikavanje zidova diljem Bola. Večernji dio programa, točnije koncerte u bolskom 585 Clubu orkestrirat će Vojko V, Hiljson Mandela, 30 Zona, 2xŠihta, Krešo i Žuvi, Bore Balboa, Sjena,TTM, Miach, 2 kitice i Baks.

Bijela kuća spremna je za sve posjetitelje festivala

Svi koji su ikada posjetili festival Graffiti na Gradele znaju da je dnevni program glavni as u rukavu ovog festivala. Crtanje murala i grafita, kupanje, sunčanje, ali i uživanje u raznim aktivnostima zaduženi su za vaš nezaboravan doživljaj ljeta koje je u svom vrhuncu upravo na GNG-u. SKY DJ’s Niki Peducci, Kornet, DJ Rea, Oberan Lilacube, Froever, Bugre & Giljo, Bajai, Dj Ice Plotz & DJ Cool Šez zaslužni će biti za glazbenu podlogu tijekom dnevnog i noćnog programa na festivalu.

gng-priopćenje-20234

Festival je otvorila izložba fotografija svih dosadašnjih festivala koja je koncipirana tako da će svatko od posjetitelja kroz sve dane festivala moći uzeti za uspomenu bilo koju fotografiju koja će biti izložena na Bijeloj kući. Program će se nastaviti chillanjem, crtanjem grafita i SKY DJ’s programom. Četvrtak je rezerviran za isto uz graffiti radionicu za djecu by Urbanka, G-Shock sketch battle, Bluesun drawing competition i DJ program u 585 Club.

Petak i subota na GNG-u

Program na Bijeloj kući svakoga dana počinje od 10 sati, a u petak će se svi posjetitelji moći okušati u Nivea swim meetu, G-shock battleu i Karlovačko floating raceu. Program na Bijeloj kući završava u 19:30 i od 22:00 se nastavlja koncertima u 585 Clubu. Subota je rezervirana za HONOR photography workshop, Jägermeister jumps madness, SKY hiphop and bboying battles 1 vs 1 i naravno večernje koncerte u klubu.

gng-priopćenje-20233

GNG merch

GNG ekipa ove godine pripremila je i poseban festivalski merch, pa ćete tako kući moći ponijeti Graffiti na Gradele čarape, torbe te ručnike za plažu, kao uspomenu na nezaboravno ljeto na omiljenom nam otoku. Graffiti na Gradele ove se godine održava i u znaku obilježavanja sto godina turizma u Bolu. Simbol Jadrana i hrvatskog turizma Bol na Braču tako od početka ove godine raznim aktivacijama, događanjima i manifestacijama obilježava ovu važnu obljetnicu za hrvatski turizam.

Ulaznice

U prodaji su festivalske ulaznice po cijeni od 25 eura, kao i i jednodnevne ulaznice po cijeni od 17 eura koje možete pronaći na Entrio prodajnim mjestima, kao i u Zagrebu – Drito bar i Dirty Old Shop te u Splitu Lumer shop i Garica shop. Ulaznice ćete moći kupiti i na samom ulasku u 585 Club. Ulaz na dnevna događanja na festival je besplatan.  Sve informacije o festivalu pratite na našem Facebooku i Instagramu.

gng-priopćenje-20232

#prostorslobode

Fotografije: Graffiti na Gradele

#glazba, #Graffiti Na Gradele, #umjetnost