KULTURA

Stigao je trailer za novu sezonu serije “Billions”

U sedmoj sezoni Axe se vraća i sudeći prema produkcijskom ulogu u posljednju sezonu serije izgleda da će biti najuzbudljivija sezona do sada.

I trailer donosi datum početka emitiranja posljenje sezone – 11. kolovoza!

Billions – posljednja sezona

U 2016. Showtimeov “Billions” debitirao je, nudeći uzbudljivu financijsku dramu koja je prikazala sukob s visokim ulozima između menadžera hedge fonda milijardera i tužitelja područja New Yorka koji ga želi “srušiti”. Premisa se činila relativno jednostavnom na papiru, ali kako su obožavatelji ulazili u osobne živote i divlje taktike megabogatog Bobbyja “Axea” Axelroda (Damian Lewis) i njegovog neprijatelja Chucka Rhoadesa (Paul Giamatti), državnog odvjetnika za Južni okrug New Yorka, središnji sukob postao je vrtoglav poput brutalnog dana nakon njujorške burze. Iako je Axelrod kriminalac, njegov lik također sugerira da je možda bio šarmantni negativac, ipak sa srcem.

U međuvremenu, Rhoadesovo konačno uzdizanje na mjesto državnog odvjetnika New Yorka pokazalo je obožavateljima da nije iznad kršenja pravila u potrazi za pravdom. Kako se serija nastavljala, Axelrod se udaljio, dopuštajući novom bogatom igraču da uđe u arenu. Uspješni poslovni magnat Mike Prince (Corey Stoll) preuzeo je vlast u petoj sezoni kupnjom Axe Capitala i sada se nalazi kao glavni Rhoadesov protivnik. Šesta sezona serije “Billions” ostavila je i Princea i Rhoadesa u pat poziciji. Ali to također znači da će njihov nastavak borbe u 7. sezoni vjerojatno biti najžešći. U sedmoj sezoni Axe se vraća i sudeći prema raznim predviđanjima, nagovještajima, a i produkcijskom ulogu u posljednju sezonu serije izgleda da će biti najuzbudljivija sezona do sada. Pogledajte trailer.

Billions Season 7 Official Trailer | The Final Season | SHOWTIME

#prostorslobode

Fotografije: still iz serije

#serija, #tv