GASTRO

U Puli se otvara prvi kreativni studio za slikanje i degustaciju vina – Art and Wine Croatia

Na otvorenju studija Art and Wine posjetitelji će degustirati vina iz istarskih vinarija Fakin i Šegota.

Neon
08.07.2023.

U Puli se 10. srpnja 2023. godine u 19 sati na adresi Zagrebačka 5 otvara Art and Wine, prvi kreativni studio koji donosi jedinstveni spoj umjetnosti i vina. Slikanje akrilnim bojama na platnu se uz kvalitetno istarsko vino u Art and Wine studiju pretvara u zabavno i opuštajuće iskustvo uz vodstvo umjetnika koji posjetitelje korak po korak vode kroz proces slikanja, a za uspomenu im ostaje rad koji su naslikali tijekom događanja.

Art and Wine Croatia

Na artandwine.hr već je moguće rezervirati mjesta za nekoliko događanja u razdoblju od 12. do 18. srpnja 2023. godine, a posjetitelji u kalendaru mogu odabrati termin događanja i motiv za slikanje koji im najviše odgovara.

Art_And_WIne-26(1)

Osim grupnih događanja koja se organiziraju u prostoru studija Art and Wine Croatia, po dogovoru je moguće organizirati posebna događanja na različitim lokacijama u Istarskoj županiji. Zabavna i opuštajuća atmosfera slikanja uz čašu vrhunskog vina idealan je izbor za posebne prilike poput rođendana, djevojačkih zabava ili team buildinga koji poboljšavaju radno okruženje i odnose među zaposlenicima te povećajavu motivaciju i kreativnost.

Na otvorenju studija Art and Wine posjetitelji će degustirati vina iz istarskih vinarija Fakin i Šegota te dobiti poklon bonove za popust koji će moći iskorisititi prilikom rezervacije radionica na internetskoj stranici. Svi će posjetitelji imati priliku doprinijeti grupnom oslikavanju jednog velikog platna akrilnim bojama i upoznati umjetnice koje će u studiju voditi kreativne radionice.

Art_And_WIne-21(2)

#prostorslobode

Fotografije: Art and Wine Croatia

#vino